• 1403/07/18 - 12:08
  • - تعداد بازدید کنندگان: 8
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
ایجاد مرکز شبیه سازهای بالینی برای دانشجویان رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی ایران

339119.mp3 استفاده از شبیه سازهای MRI و CT SCAN به عنوان پلی بین کلاس‌های تئوری و عرصه بالین، سبب افزایش توانمندی‌های دانشجویان کارشناسی رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی ایران می‌شود.
به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران، مرکز آموزش شبیه سازهای بالینی تصویربرداری در گروه علوم پرتویی دانشکده پیراپزشکی ایجاد شد.

یکی از رسالت‌های مهم گروه علوم پرتویی دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران تربیت نیروی انسانی متخصص و کارآمد است.

در طول مدت تحصیل، دانشجویان کارشناسی رادیولوژی نه تنها باید دانش کافی در زمینه انجام تصویر برداری از بیماران پیدا کنند بلکه باید توانایی لازم در زمینه تمام مهارت‌ها را نیز کسب کنند.

با ایجاد مرکز آموزش شبیه سازهای بالینی این امکان فراهم شد تا با رشد تکنولوژی آموزشی، شرایط مناسب تری برای آموزش مهارتهای بالینی دیجیتال فراهم شود.

این شبیه سازها با استفاده از داده‌های واقعی امکان آموزش و تجربه مهارت‌ها را در محیط مجازی برای دانشجویان فراهم می‌کند.

مرکز آموزش شبیه سازهای بالینی در تصویر برداری به عنوان پلی بین کلاس‌های تئوری و عرصه بالینی عمل می‌کند و با به کارگیری استراتژی‌های جدید آموزشی و ارزشیابی و ایجاد محیطی ایمن برای آموزش فراگیری مستقل را در دانشجویان تقویت و سبب ارتقاء کیفیت تصویر برداری از بیماران است.

این مرکز مجهز به دستگاه رادیوگرافی، فانتوم پوزیشنینگ و همچنین شبیه سازهای MRI و CT SCAN است که آموزش‌ها زیر نظر اساتید  گروه انجام می‌پذیرد.
  • گروه اخبار : اخبار,اطلاعیه,اخبار
: