• 1403/07/18 - 12:04
جذب هیئت علمی در گروه هوش مصنوعی دانشگاه علوم پزشکی ایران

339118.mp3 فراخوان جذب هیئت علمی از رشته مهندسی کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی برای دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران صادر ش

به گزارش دانشگاه علوم پزشکی ایران، گروه هوش مصنوعی در پزشکی دانشکده فناوریهای نوین پزشکی دانشگاه، به منظور تأمین نیازهای آموزشی خود نیازمند جذب هیئت علمی از رشته مهندسی کامپیوتر، گرایش هوش مصنوعی با زمینه پژوهشی مرتبط با علوم پزشکی است.

براین اساس از متقاضیان دعوت به عمل می آید در صورت تمایل مستندات آموزشی و پژوهشی خود را به دورنگار education.fatim@iums.ac.ir برای بررسی و اقدامات بعدی ارسال کنند.

گفتنی است فقط درخواست فارغ التحصیلان دکتری مهندسی کامپیوتر، گرایش هوش مصنوعی مورد بررسی قرار خواهد گرفت و درخواست فارغ التحصیلان سایر رشته ها از دستور کار خارج خواهد شد.

• گروه اخبار : اخبار,اطلاعیه,اخبار
: