مرکز تحقیقات طب پیشگیری و سلامت جمعیت دانشگاه علوم پزشکی ایران، از سال ۱۳۹۵ با اخذ موافقت اصولی در تاریخ ۹۵/۰۲/۲۶ از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شروع به کار کرده است.  مرکز تحقیقات طب پیشگیری و سلامت جمعیت در تاریخ ۱۳۹۹/۱۲/۰۳ موافقت قطعی خود را دریافت کرده است. محل استقرار مرکز در طبقه سوم دانشکده پزشکی و در کنار گروه پزشکی اجتماعی و خانواده می باشد. این مرکز دارای  ۱۴ عضو شورای پژوهشی و  ۴ هسته پژوهش می باشد.

مرکز تحقیقات طب پیشگیری و سلامت جمعیت دانشگاه علوم پزشکی ایران، نظر به اهمیت طب پیشگیری و سلامت عمومی با اتکا به سرمایه انسانی نوآور ، خلاق ، ماهر و دانش محور خود به طراحی و اجرای مطالعات کاربردی با هدف بهبود روشهای پیشگیری، کنترل و درمان بیماریها و عوامل خطر ایجادگر آنان با رویکرد انجام مطالعات نظام مند و ثانویه برای شناسایی مداخلات موثر و کارآمد در راستای ارتقای عادلانه سلامت می پردازد  و نیز برجذب منابع پژوهشی و همکاری با نهادهای آکادمیک داخلی و خارجی و صنایع و سازمانهای ملی و بین المللی برای تبادل و هم افزایی منابع، دانش و تجربیات با ﺗﺴﻬﯿﻞ و ﺗﻮﺳﻌﻪ اﺳﺘﻔﺎده از داده ﻫﺎی ﺳﻼﻣﺖ در ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت ﺳﻼﻣﺖ و تهیه و توسعه مدلهای سلامت محور مورد تاکید دارد.

آدرس لاتین جهت درج وابستگی سازمانی مرکز ( Affiliation ) :

وابستگی سازمانی مرکز


Preventive Medicine and Public Health Research Center, Psychosocial Health Research Institute, Department of Community and Family Medicine, School of Medicine, Iran University of Medical Sciences, Tehran, Iran

 

/uploads/292/2022/Oct/04/نامه تایید قطعی مرکز_2.pdf

 

  • 1396/11/21 - 12:27
  • - تعداد بازدید: 2698
  • - تعداد بازدید کنندگان: 2698
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

از برگزيدگان نوزدهمين جشنواره ابن سينا تجليل شد

312175.mp3 از برگزيدگان نوزدهمين جشنواره ابن سينا تجليل شد
در نوزدهمين جشنواره ابن سينا و با حضور وزير بهداشت از برگزيدگان بخش هاي پژوهش، آموزش و خدمات ويژه نوزدهمين جشنواره ابن سينا تجليل شد.



در بخش پژوهش، دکتر رسول ديناروند به عنوان پژوهشگر برتر گروه علوم پايه، دکتر اکرم پور شمس آبادي به عنوان پژوهشگر برتر گروه علوم باليني، دکتر محمد مهدوي به عنوان پژوهشگر جوان گروه علوم پايه، دکتر سيده هاله اشرف تالش به عنوان پژوهشگر جوان گروه علوم باليني، دکتر زهرا امام جمعه به عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه علوم پزشکي تهران و دکتر بي بي راضيه يزدان پرست به عنوان نگارنده طرح پژوهشي برگزيده دانشگاه علوم پزشکي تهران شناخته شدند.



همچنين از دکتر رضا مشکاني به دليل مقاله برگزيده بر اساس بيشترين ارجاعات، دکتر زاهد حسين خان به دليل کتاب تاليفي برگزيده، دکتر محمد عبداللهي به دليل مجله برتر علمي پژوهشي، دکتر محمد مهدي اميري به دليل ابداع و اختراع برگزيده و دکتر پاتريشيا خشايار به دليل پژوهش برگزيده با تامين اعتبار خارج از دانشگاه تجليل شد. 



در بخش آموزش، جايزه پيشکسوت آموزشي دانشگاه به دکتر عبدالمحمد کجباف زاده، جايزه آموزشگر برتر دانشگاه(حکيم جرجاني) به دکتر سيروس جعفري، دکتر محمدعلي چراغي، دکتر منان حاجي محمودي، دکتر زهرا حق شناس، دکتر ساسان دبيري، دکتر ايرج راگردي کاشاني، دکتر مژگان رحيمي، دکتر نوشين شکوهي نژاد و دکتر محمد عرب، جايزه تلاشگر جوان در عرصه آموزش علوم پزشکي به دکتر هومن شهسواري و جايزه کشوري ابن سينا به دکتر مازيار مرادي لاکه از دانشگاه علوم پزشکي ايران اهدا شد.



در بخش ارائه خدمات ويژه در ساير حوزه هاي فعاليت دانشگاهي، از دکتر ابراهيم نعمتي پور به عنوان الگوي رفتاري اخلاق و تعهد حرفه اي و دکتر خيرالله غلامي به دليل خدمات و فعاليت هاي ويژه در حوزه مديريت دانشگاه تجليل شد.

  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 312175
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings