مرکز تحقیقات طب پیشگیری و سلامت جمعیت دانشگاه علوم پزشکی ایران، از سال ۱۳۹۵ با اخذ موافقت اصولی در تاریخ ۹۵/۰۲/۲۶ از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شروع به کار کرده است.  مرکز تحقیقات طب پیشگیری و سلامت جمعیت در تاریخ ۱۳۹۹/۱۲/۰۳ موافقت قطعی خود را دریافت کرده است. محل استقرار مرکز در طبقه سوم دانشکده پزشکی و در کنار گروه پزشکی اجتماعی و خانواده می باشد. این مرکز دارای  ۱۴ عضو شورای پژوهشی و  ۴ هسته پژوهش می باشد.

مرکز تحقیقات طب پیشگیری و سلامت جمعیت دانشگاه علوم پزشکی ایران، نظر به اهمیت طب پیشگیری و سلامت عمومی با اتکا به سرمایه انسانی نوآور ، خلاق ، ماهر و دانش محور خود به طراحی و اجرای مطالعات کاربردی با هدف بهبود روشهای پیشگیری، کنترل و درمان بیماریها و عوامل خطر ایجادگر آنان با رویکرد انجام مطالعات نظام مند و ثانویه برای شناسایی مداخلات موثر و کارآمد در راستای ارتقای عادلانه سلامت می پردازد  و نیز برجذب منابع پژوهشی و همکاری با نهادهای آکادمیک داخلی و خارجی و صنایع و سازمانهای ملی و بین المللی برای تبادل و هم افزایی منابع، دانش و تجربیات با ﺗﺴﻬﯿﻞ و ﺗﻮﺳﻌﻪ اﺳﺘﻔﺎده از داده ﻫﺎی ﺳﻼﻣﺖ در ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت ﺳﻼﻣﺖ و تهیه و توسعه مدلهای سلامت محور مورد تاکید دارد.

آدرس لاتین جهت درج وابستگی سازمانی مرکز ( Affiliation ) :

وابستگی سازمانی مرکز


Preventive Medicine and Public Health Research Center, Psychosocial Health Research Institute, Department of Community and Family Medicine, School of Medicine, Iran University of Medical Sciences, Tehran, Iran

 

/uploads/292/2022/Oct/04/نامه تایید قطعی مرکز_2.pdf

 

  • 1397/11/17 - 12:01
  • - تعداد بازدید: 767
  • - تعداد بازدید کنندگان: 767
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

کسب مقام اول رويداد ملي استارتاپ هاي کشور توسط پژوهشگر پزشکي اجتماعي مرکز تحقيقات طب پيشگيري و سلامت جمعيت

312193.mp3 کسب مقام اول رويداد ملي استارتاپ هاي کشور توسط پژوهشگر پزشکي اجتماعي مرکز تحقيقات طب پيشگيري و سلامت جمعيت
پژوهشگر پزشکي اجتماعي مرکز تحقيقات طب پيشگيري و سلامت جمعيت دانشگاه علوم پزشکي ايران موفق به کسب مقام اول رويداد ملي استارتاپ هاي  کشور شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه: دکتر نصير دهقان در اولين رويداد ملي استارتاپ  هاي کشور، مقام اول را کسب نمود.

اين رويداد به توليت وزارت کشور با همکاري معاونت اجتماعي و پيشگيري قوه قضائيه و معاونت اجتماعي شهرداري تهران با محور کلي کاهش آسيب هاي اجتماعي و در شاخه هاي زنان سرپرست خانواده ،حاشيه نشيني، کودکان کار و معرفي کسب و کارهاي اجتماعي برگزار گر ديد.

استارتاپ دکتر نصير دهقان که فعاليت آن در زمينه توليد دمنوش ترک  سيگارمي باشد و داراي ثبت اختراع است موفق به کسب مقام اول در کشور گرديده است.

دکتر دهقان در خصوص نوع فعاليت ثبت شده خود عنوان کرد: همان طور که مي دانيد مصرف دخانيات دومين عامل مرگ و مير در جهان با بيش از 5 ميليون نفردرسال است .

وي گفت: اين آمار زماني اهميت پيدا مي کند که بدانيم تعداد افراد کشته شده در جنگ جهاني اول در 4 سال حدود 10 ميليون نفر بوده است .

پژوهشگر پزشکي اجتماعي بيان کرد: اکثر قريب به اتفاق مصرف کنندگان دخانيات تمايل به کاهش مصرف دارند و به دنبال راهکار و جايگزين مناسب اين عادت پرخطر مي گردند.

دکتر دهقان افزود: ما اقدام به اختراع و توليد دم نوش کاهش دهنده و ترک سيگار نموديم که پس از اخذ مجوزهاي وزارت بهداشت موفق به دريافت ايزوهاي آلکالين کننده ( قليايي کننده) و آنتي اکسيدان براي آن شديم که  در روند کاهش تمايل افراد به مصرف دخانيات موثر مي باشد.

وي اظهار نمود: استراتژي ما براي ورود به بازار در مکان و زمان هاي ممنوع براي مصرف دخانيات مانند ادارات، شهرداري ها دانشگاهها ، ترمينال هاي مسافربري و مکان هاي عمومي  است تا بتوانيم  اين عادت سالم را جايگزين مصرف دخانيات نماييم.

دکتر دهقان ادامه داد: اميد است با حمايت وزارت بهداشت با توسعه اين فعاليت در کلينيک هاي ترک اعتياد بتوانيم بار زياد بيماري هاي غير واگير مرتبط با مصرف دخانيات در کشور را کاهش دهيم .

به گفته ايشان ، دانشگاه علوم پزشکي ايران يک دانشگاه کارآفرين است که بايد به سمت محصول هاي کاربردي پيش رود.
  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 312193
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings